Gedurende de twee dagen ‘Exotisch Azië’ zijn er onder meer diverse culinaire stands met de meest verrukkelijke gerechten en snacks. Uit o.a. Bali, Java, Sumatra, Vietnam, Thailand, China en Suriname zijn verrukkelijke lekkernijen aanwezig.

Food:
Ook heerlijke ijsgerechten als Tjendol, IJs Shanghai en Klapa Mudah. Proef de verrukkelijke smaken en ruik de heerlijke geuren van o.a. de verschillende soorten loempia’s, risolles, pisang goreng en de vele smaken in saté, lumper, etc. 
Entertainment:
Doorlopend zijn er muziek- en zang optredens met bekende artiesten uit de Indische en Molukse muziekwereld. Ook tonen dansgroepen in prachtige kleurrijke kledij beide dagen diverse prachtige demonstraties van de vele culturele dansen uit het grote Indonesische eilandenrijk. Verder een modeshow van bovengenoemde kleurrijke kleding.
Wat te denken van Riem de Wolff, Diana Monoarfa, XANUR, Hans Milane, dansgroep Warna Semesta Collaboration.


Demonstraties:
Er zijn beide dagen verschillende demonstraties van de gevechtsport Pencak Silat, de van oorsprong gevechtsport uit Indonesië, Maleisië en Singapore. Verder is er Wayang Golek te aanschouwen. Een fantastisch schimmenspel met Wayang poppen, een uniek historisch schouwspel. Evenals het ook unieke Chinese drakenspel en de unieke Chinese leeuwendansen die getoond worden.
Ook voor kinderen:
Verder kan de bezoeker, jong en oud, o.a. deelnemen aan verschillende workshops als bijvoorbeeld bamboe muziekinstrumenten maken, Angklung. Instrumenten van bamboe die elk een toonsoort vormen. Per workshop wordt met een groep enthousiastelingen een bekend lied ingestudeerd. Verder is mogelijk het maken en verven van originele batiks, allerlei soorten vliegers zelf in elkaar knutselen, een dansworkshop waarin de bekende poco poco met zijn vele variaties wordt beoefend. 
Speciaal voor de kinderen; mogelijkheid te schminken, springkussen en een clown welke de kinderen vermaakt.